Проектиране и дизайн

Услугата „Проектиране и дизайн“ включва посещаване на обекта от екипа ни, заснемане и взимане на точни размери с всички конструктивни и архитектурни особености на помещенията, които искате да бъдат обзавеждани и/или ремонтирани впоследствие. Освен взимането на размери ще Ви консултираме, като обсъдим Вашите идеи относно обзавеждането и разпределението на мебелите в помещенията. Ще Ви помогнем да вземете най- доброто решение за Вашето обзавеждане или ремонт. След това ще изготвим и изпратим оферта и 2D проект, съобразени с Вашите желания, в поне два варианта, които да коментираме и променяме, за да стигнем до оптималния за Вас вариант в перфектното съотношение между качество и цена.

Проектът, който ще изготвим за Вас, ще съдържа схематично нанесени отделните видове мебели. Този проект ще Ви покаже какви са възможностите на помещението и доколко те съвпадат с Вашите предстви за него, ще определим ергономията на мебелите, които са подходящи за различните видове помещения и зони, както и тяхното взаимодейстие в пространството. Този план е от особено значение, когато искате да направите вътрешни промени в жилището – архитектурни, конструктивни или функционални.

Проектът изготвен съгласно вашите изисквания се заплаща, като сумата се приспада ако одобрите офертата ни.

Поръчайте Вашия индивидуален проект тук и ще получите безплатна консултация от нашите специалисти, за да постигнем оптимален резултат.