Обзавеждане

Мебели Благоев предлага проектиране, производство и монтаж на мебели по поръчка с високо качество, като разполага с голяма гама от цветове по избор на клиента на конкурентни цени. Ние предлагаме съвременни решения за обзавеждане на дома и офиса, както отвътре така и отвън. Не предлагаме готови продукти. Всички мебели са изработени по индивидуални проекти, съобразени с архитекнурните особености, изискванията, предпочитенията и възможностите на всеки клиент. Разполагаме със собствена производствена база, оборудвана с висококачествени съвременни машини. Нашият екип от професионалисти е готов да намери най-доброто решение за всеки и да се погрижи за реализирането на Вашите идеи в максимално кратки срокове. Срока за изпълнение и заплащането се уговарят индивидуално в офертата, която ще Ви изпратим, след като се свържете с нас.

Изработваме мебели за кухня, детска стая, спалня, коридор/ антре, всекидневна/ хол, офис мебели, както и други мебели за Вашия дом и офис. Предлагаме изключително богат избор от материали и цветове, които могат да задоволят всеки вкус. Работим с висококочествени плочи ПДЧ и МДФ на водещите марките „Егер” и „ Кроношпан“. Можете да изберете и обков, аксесоари, стъкла, огледала и други.

Всеки човек иска да се чувства удобно и уютно в своя дом. Вие ще имате възможността да получите точно това обзавеждане, за което сте мечтали, и на достъпна цена. Можете да видите някои от нашите реализирани проекти в Галерия.

Предлагаме оферта съгласно вашата поръчка, след направен оглед от наш служител. Посещение на място, оглед, консултация и изготвяне на типов проект – 100,00 лв., които се приспадат при подписване на договор за изработка.

Офертата включва посещение на място, оглед и консултация, вземане на размери, изготвяне на проект, изработка, доставка и монтаж с необходимите механизми и аксесоари при заявяване и транспорт.

Офертата не включва демонтаж на стари мебели, както и монтаж на електро уреди и други ел. услуги/монтаж на контакти, ключове и други/ и свързване към ВиК мрежата. Фирмата предлага услугите, които не са включени в цената на офертата при допълнително заплащане и предварителна уговорка.