За нас

Ние сме фирма Благоев 2015 ЕООД и работим активно от 2015г. Предлагаме на своите клиенти цялости решения за обновяване на дома и офиса, както отвътре така и отвън. Можете да видите всички услуги, които предлагаме тук.

Специализираме в производството на мебели, изработени от съвременни висококачествени материали – ПДЧ и МДФ или масивна дървесина с гарантирана издръжливост. Мебели Благоев предлага проектиране, производство и монтаж на мебели по поръчка с високо качество, изработени в собствена производствена база, оборудвана с висококачествени съвременни машини и екип от професионалисти.

Освен това можем да Ви предложим цялостни ремонтни дейности – както реновиране и основен ремонт на стари жилища, така и довършителни ремонти на нови жилища.

Предлагаме и решения за обновяване и декорация за Вашата градина – дървени конструкции /навеси, декоративни конструкции и други продукти от дърво за декорация/.

Следващото ни предложение за Вас е изработка на сувенири и други дървени изделия за декорация – вази, поставки, кутии, рамки, декоративни огради и всичко, което може да създаде човешкото въображение.

В галерията ни можете да видите някои нестандартни идеи, които правят изработените продукти уникални и неповторими.

Накратко – ако сте решили да преобразите изцяло Вашия дом, офис, двор или градина, свържете се с нас и заедно ще намерим най-доброто решение за Вас на достъпна цена.